Hermoratahieronnan historiaa:

Kokonaisvaltainen alkuperältään kiinalainen hermoratahieronta on vuosituhansia vanha hoitomuoto. Nykyisessä muodossaan se saapui Saksan kautta Suomeen 1960-luvulla, Suomessa sen kehittäjänä, uranuurtajana ja opettajana on toiminut Annikki Kankkunen.

Mitä on hermoratahieronta:

Hermoratahieronta on kokonaisvaltainen ääreishermoston hoitomuoto. Ääreishermosto käskyttää 12 aivohermoa ja 31 paria selkäydinhermoa sekä tahdosta riippumattomia lihaksia ja elimiä.

Kehon ääreishermoston käsittelyssä huomioidaan poikittaiset ja pitkittäiset hermoradat, aivot sekä aistit. Hermoimpulssit saadaan liikkeelle käsittelemällä pinnallisia hermopäätteitä.

Hoito koostuu akupiste- ja meridiaanihoidoista, hermoston pinnetilojen poistamisesta, syvimpiin lihasryhmiin kohdennetusta hoitavasta hieronnasta sekä selkärangan jännitystilojen poistamisesta. 

Hoito tehdään pääsääntöisesti ilman öljyä - sormin painaen ja pyörittäen.Yhden hoitokerran kesto on n. 2 tuntia. Hermoratahieronnalla autetaan kehon omia voimia saattamaan se takaisin normaalitilaan ja näin sairaudet sekä niiden syyt poistuvat. Pitkä hoitoaika ja kokonaisvaltaisuus mahdollistavat myös koko kehon syvällisen rentoutumisen. Paras hoitotulos saavutetaan aina sarjana tehdyillä hoidoilla, mutta myös satunnaisesti voi rentoutua tämän miellyttävän hoidon parissa. Etenkin kroonisten sairauksien hoidossa suositellaan 3-5 hoitokertaa noin viikon välein, jonka jälkeen tehdään yksilöllinen jatkohoitosuunnitelma.

Mihin hoito auttaa:

 Hermoratahieronta:

  • elvyttää, puhdistaa ja kuntouttaa
  • auttaa lihas- ja hermostoperäisiin särky- ja kiputiloihin
  • auttaa useisiin kroonisiin sairauksiin mm. reuma, allergiat, migreeni, vatsavaivat, hormonaaliset vaivat, kilpirauhasen toimintahäiriöt, maksa- ja munuaissairaudet ym,
  • tehokas tukihoito perinteisen koululääketieteen rinnalla

Älä koskaan lopeta lääkitystäsi ilman lääkärin lupaa, vaikka tuntisitkin olosi paremmaksi!!!

 

Kenelle hoito sopii:

Hermoratahieronta sopii pääsääntöisesti kaikille - poikkeuksena raskaana olevat. Leikkauspotilaille suositellaan 6-8 viikon varoaikaa.

Mikäli epäilet hoidon sopivuutta itsellesi, varmista asia lääkäriltäsi. 

 

Hinnasto:

Hermoratahieronta n. 2 tuntia 65 € - myös lahjakortit

Tuotteet / SYNERGY Worldwide;

    - ProArgi-9+      75 €

    - Mistify             40 €

    - Phytolife         40 €

    - e9                   60 €