Hermoratahieroja/-terapeutti Marketta Hildén

Tervetuloa kotisivulleni! 

Olen opiskellut hermorataterapeutiksi v.1994-96 Kuopion Kipuklinikalla Annikki Kankkusen opissa. Opintojani olen täydentänyt mm. Hermorataterapeuttien Liitto ry:n koulutuspäivillä. Ammattiani olen harjoittanut päätoimisesti vuodesta 1999.

Kokonaisvaltainen hermoratahieronta n. 2 tuntia / hinta 67 € (sis.alv.24%) - myös lahjakortit!

YHTEYSTIEDOT:

Marketta Hildén / Hius-ja Kauneuskulma

Puusepäntie 31 (S-Marketin talo), Kangasala

Ajanvaraus ja tiedustelut: 040 5077325 / marketta.hilden@gmail.com

 

TERVETULOA HYVÄN OLON HIERONTAAN!

 

TIETOA HERMORATAHIERONNASTA:

Hermoratahieronnan historiaa:

Kokonaisvaltainen alkuperältään kiinalainen hermoratahieronta on vuosituhansia vanha hoitomuoto. Nykyisessä muodossaan se saapui Saksan kautta Suomeen 1960-luvulla. Suomessa sen kehittäjänä, uranuurtajana ja opettajana on toiminut Annikki Kankkunen. 

Mitä on hermoratahieronta:

Hermoratahieronta on kokonaisvaltainen ääreishermoston hoitomuoto. Ääreishermoston kautta kuntoutetaan myös keskushermosto.

Hoito koostuu akupiste- ja meridiaanihoidoista, hermoston pinnetilojen poistamisesta, syvimpiin lihasryhmiin kohdennetusta hoitavasta hieronnasta sekä selkärangan jännitystilojen poistamisesta. Hermoimpulssit saadaan liikkeelle käsittelemällä pinnallisia hermopäätteitä.

Hermoratahieronta on aina kokonaisvaltaista ja kaiken tiedossa olevan huomioonottavaa hoitoa. Hoito tehdään ilman öljyä - sormin painaen ja pyörittäen. Yhden hoitokerran kesto on n. 2 tuntia. Hermoratahieronnalla vaikutetaan koko kehon aineenvaihduntaan, verenkiertoon, imunestekiertoon, ruuansulatukseen, hormonitoimintaan sekä lihasten ja sisäelinten hermotukseen. Hoidolla autetaan kehon omia voimia saattamaan se takaisin normaalitilaan ja näin sairaudet sekä niiden syyt poistuvat. Pitkä hoitoaika ja kokonaisvaltaisuus mahdollistavat myös koko kehon syvällisen rentoutumisen. Paras hoitotulos saavutetaan aina sarjana tehdyillä hoidoilla, mutta myös satunnaisesti voi rentoutua tämän miellyttävän hoidon parissa. Etenkin kroonisten sairauksien hoidossa suositellaan n. 5 hoitokertaa viikon välein, jonka jälkeen tehdään yksilöllinen jatkohoitosuunnitelma.

 

Mihin hoito auttaa:

 Hermoratahieronta:

•    elvyttää, puhdistaa ja kuntouttaa

•    auttaa lihas- ja hermostoperäisiin särky- ja kiputiloihin

•    auttaa useisiin kroonisiin sairauksiin mm. reuma, allergiat, migreeni, vatsavaivat, hormonaaliset vaivat, kilpirauhasen toimintahäiriöt, maksa- ja munuaissairaudet, neuropatiat, diabetes ym 

•    on erinomainen jälkihoito halvauksista, leikkauksista ja tapaturmista toipuville

•    tehokas tukihoito perinteisen koululääketieteen rinnalla

Huom! Älä koskaan lopeta lääkitystäsi ilman lääkärin lupaa, vaikka tuntisitkin olosi paremmaksi!!!

 

Kenelle hoito sopii:

Hermoratahieronta soveltuu pääsääntöisesti kaikille muille paitsi raskaana oleville, elinsiirtopotilaille sekä juuri leikkauksesta tulleille (muutaman viikon varoaika toimenpiteestä riippuen)

Mikäli epäilet hoidon sopivuutta itsellesi, varmista asia omalta lääkäriltäsi.